Δραστηριότητες

Τo κέντρο Peloponnese Living γιορτάζει γενέθλια και ονομαστικές εορτές των ενοίκων τους, επετείους και άλλες σημαντικές γιορτές όπως το Πάσχα και τα Χριστούγεννα. Χαρακτηριστικές είναι οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στον χώρο μας με τη συνοδεία μουσικών οργάνων και χορού. Παραδοσιακή μουσική, λάτιν, τζαζ, ροκ ή έντεχνη, υπάρχει κάτι για όλους. Παράλληλα, είμαστε στην διάθεση σας για την διοργάνωση επιπλέον δραστηριοτήτων, κατόπιν συνεννόησης και συνεργασίας τόσο εντός όσο και εκτός των χώρων μας.

Επιπλέον, στο χώρο του  Safari lounge café παρέχονται διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια, σταυρόλεξα όπου μπορεί κανείς να περάσει ευχάριστα την ώρα του. Διοργανώνονται επίσης τακτικά φιλικοί αγώνες αλλά και πρωταθλήματα σκάκι και τάβλι. Περαιτέρω, δίνονται δωρεάν  μαθήματα παραδοσιακής ελληνικής μαγειρικής, ζωγραφικής και χειροτεχνίας όλο τον χρόνο. Για τους λάτρες του ελληνικού κινηματογράφου προβάλουμε κλασικές ταινίες.

Επίσης, ο κάθε φιλοξενούμενος έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει  δωρεάν μαθήματα παραδοσιακού ή/και μοντέρνου  χορού (waltz,tango,fox trot, rock and roll κ.α) στο πολιτιστικό κέντρο πλησίον μας.

Αν προτιμάτε τα ταξίδια, έχουμε κάτι και για εσάς!!  Διοργανώνουμε:

  • ημερήσιες εκδρομές με αρχαιολογικό, θρησκευτικό ή και αγροτουριστικό περιεχόμενο
  • για φυσιολάτρες ένα ωραίο ταξίδι στα ορεινά ή τα παραθαλάσσια χωριά μας, ακόμα και μία επίσκεψη σε κάποιες από τις πολλές σπηλιές της Πελοποννήσου
  • για τους πιο τολμηρούς, μία βόλτα στο καζίνο Λουτρακίου!
  • εποχιακές εκδρομές στην Επίδαυρο και άλλα μέρη για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών*

Στο Παράλιο Άστρος πραγματοποιείται κάθε Αύγουστο το Φεστιβάλ Estella, όπου γίνονται διάφορες εκδηλώσεις παραδοσιακές και μη, σε υπαίθριους  χώρους. Καθ΄ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού η περιοχή μας φιλοξενεί αρκετούς διάσημους καλλιτέχνες της μουσικής και του θεάτρου. Τέλος, πραγματοποιούνται επισκέψεις σε γειτονικά χωριά για τοπικά πανηγύρια και τοπικές γιορτές όπως του Κάστανου στην Καστάνιτσα (το φθινόπωρο), της Μελιτζάνας στο Λεωνίδιο & των Ψαράδων στον Τυρό (τους καλοκαιρινούς μήνες) και άλλα πολλά!

*Ημερήσιες εκδρομές, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις είναι προαιρετικές και πραγματοποιούνται με επιπλέον επιβάρυνση και εφόσον υπάρχει ελάχιστη πληρότητα 8 ατόμων.