Διατροφή

Συνεργαζόμαστε με ειδικό διατροφολόγο για να προσφέρουμε το κατάλληλο πρόγραμμα σίτισης . Έτσι το μενού σχηματίζεται από φρέσκα, τοπικά υλικά εποχής και στηρίζεται στην Μεσογειακή Δίαιτα αφού ο στόχος μας είναι η παροχή κατάλληλων και εύγεστων θρεπτικών ουσιών (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό δείπνο, σνακ).

Πέρα από τα τοπικά γεύματα (π.χ. μουσακά, παστίτσιο, ντολμαδάκια κ.α) η μαγείρισσα μας ειδικεύεται επίσης και στις διεθνείς κουζίνες ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ειδικές πολυεθνικές γαστρονομικές εμπειρίες στους πελάτες μας.

Ειδικά μενού προσφέρονται για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως το σάκχαρο και η υπέρταση.* Ως εκ τούτου, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φιλοξενούμενου το διαιτολόγιο μπορεί  επίσης να προσαρμοστεί για ενίσχυση ή απώλεια βάρους σε συνεργασία με την διατροφολόγο μας.

* ειδικά γεύματα, εκτός μενού μπορούν να προετοιμαστούν καθημερινώς  με επιπλέον επιβάρυνση (μόνο για πακέτα Τύπου–Β & Lifestyle)  και μόνο σε περιπτώσεις που ο πελάτης πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένο μενού όπου αφορά θέματα  υγείας