Διαμονή

Όλες οι γκαρσονιέρες μας είναι αυτόνομες και ευρύχωρες (25-30τ.μ.). Η κάθε μία αποτελείται από τον κυρίως χώρο με κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα οικιακά σκεύη, λουτρό με ντουζ και μπαλκόνι, και διαθέτει τηλέφωνο, ίντερνετ, δορυφορική τηλεόραση, σεσουάρ μαλλιών και σίδερο. Η διακόσμηση των διαμερισμάτων είναι διακριτική και καλαίσθητη! Επιπλέον, το κάθε στούντιο διαθέτει ανατομικά κρεβάτια, κλιματισμό, αυτόνομη θέρμανση (κλιματιστικά και θερμοπομπούς) και μόνιμο ζεστό νερό από ηλιακούς  και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Το “Peloponnese Living” περιβάλλεται από ένα όμορφο και φροντισμένο περιβάλλον με κήπους, πεύκα και θέα το Μεσαιωνικό κάστρο του Παραλίου Άστρους. Ο κάθε ένοικος έχει πρόσβαση στον χώρος υποδοχής και το παρκινγκ, το σαλόνι εστίασης με εσωτερικό lounge  (Safari) & εξωτερική τραπεζαρία, το κέντρο καλλωπισμού & ευεξίας (Kalispa).

Η μονάδα μας έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την άδεια και τις προδιαγραφές του Υπουργείου Ε.Ο.Τ. με γνώμονα την ασφάλεια και άνεση των ενοίκων της και σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης.

Παρέχεται η δυνατότητα μακροχρόνιας διαμονής (9-12 μηνών και άνω), αλλά και βραχυπρόθεσμης διαμονής (από 3 μήνες ) σε ένα από τα εννέα φωτεινά στούντιο, μονόκλινα και δίκλινα ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε ενοίκου. * Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο η επίσκεψη αλλά και η προσωρινή διαμονή συγγενών και φίλων.**

Σε απόσταση 2 χλμ. βρίσκετε το κέντρο υγείας του χωριού και σε ακόμα μεγαλύτερη απόσταση βρίσκονται το Αρκαδικό (40χλμ.) και  το Αργολικό (30χλμ.) Νοσοκομείο.

*απαραίτητος ελάχιστός χρόνος διαμονής 3 μήνες. Για περιπτώσεις  διαμονής κάτω των 9 μηνών δεν θα περιλαμβάνονται οι μήνες από  Ιούνιο εώς και  Άυγουστο.

** επιβάλλεται επιπλέον ημερήσια χρέωση διαμονής η/και  διατροφής , η οποία μεταβάλλεται  (ανάλογα με τον τύπο Lifestyle) ανά άτομο για όπου αφορά την φιλοξενία φίλων η/και συγγενών..