Παροχές

Είμαστε περήφανοι στο να προσφέρουμε της καλύτερες παροχές εξασφαλίζοντας την μέγιστη ασφάλεια των ενοίκων μας. Προσφέρουμε της ακόλουθες παροχές στο “Peloponnese Living”:

  • Υπηρεσίες υγείας -- τον χώρο μας επισκέπτεται μία φορά τον μήνα παθολόγος ιατρός η οποία μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη όπως ένα check-up ή ακόμα και την συνταγογράφιση του ασθενή (δεν προσφέρουμε ιατρική ασφάλεια, είναι απαραίτητο το ενήμερο βιβλιάριο υγείας των ενοίκων).  Για τα επείγοντα περιστατικά βρίσκεται το Κέντρο Υγείας του Άστρους (ανοικτό 24 ώρες , 2 χλμ. μακριά), νοσοκομεία το Αρκαδικό (40 χλμ.) και το Αργολικό (30 χλμ.).
  • Καλλωπισμό και ευεξία – Απολαύσετε ένα μανικιούρ-πεντικιούρ, να κάνετε μία θεραπεία ανάπλασης προσώπου ή ακόμα και ένα χαλαρωτικό μασάζ που προσφέρονται στο κέντρο καλλωπισμού Κalispa *. Επιπρόσθετα, υπηρεσίες κομμωτικής προσφέρονται σε συνεργασία με επώνυμα κομμωτήρια της περιοχής.
  • Σνάκ και ποτά – Στο Safari café, μπορείτε να απολαύσετε ένα σνακ, ένα υπέροχο καφέ, ένα ποτό ή ακόμα και ένα εξωτικό κοκτέιλ.* Μπορείτε να εορτάσετε την επέτειο ή τα γενέθλια σας με τους αγαπημένους και φίλους σας (μετά από συνεννόηση), εφόσον ο χώρος μας είναι ιδανικός για πάρτι.
  • Γυμναστική -- συνεργαζόμαστε με το γυμναστήριο της περιοχής,** το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όπου πέρα από την γυμναστική, μπορεί να παρακολουθήσει κανείς μαθήματα γιόγκα, pilates κ.α. ή/και να κάνει ποδόσφαιρό και  μπάσκετ στις εγκαταστάσεις του χώρου.
  • Μεταφορές  -- Τοπικά κτελ που λειτουργούν καθημερινώς. Μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε προσωπικό οδηγό ή πουλμανάκι (για τα ψώνια, την γυμναστική, τα μαθήματα χορού, ή ακόμα και σε μία έξοδο σας) εφόσον χρειαστείτε με μία μικρή επιβάρυνση.
  • Ειδικές εκδηλώσεις και εισιτήρια -- η μονάδα προσφέρει υπηρεσία κρατήσεων για ειδικές εκδηλώσεις όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, κράτηση αεροπορικών και πλοϊκών εισιτηρίων εφόσον χρειαστείτε, με εξτρά κόστος.
  • Υπηρεσίες καθαριότητας -- μεριμνά για γενικό καθάρισμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του διαμερίσματός σας, την καθαριότητα του μπάνιου σας , μπαλκόνι γίνεται σε εβδομαδιαία βάση. Παρέχουμε δωρεάν τον απαραίτητο ιματισμό όπως σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες (αλλάζονται μία φορά/εβδομάδα), καθώς επίσης κουβέρτες και παπλώματα. Για τις περεταίρω ανάγκες σας όπως πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων, υπηρεσίες στεγνού καθαρισμού, κλπ. παρακαλούμε να γίνονται μετά συνεννόηση με την διοίκηση, όπου μπορούν να διοργανωθούν και θα υπάρξει έξτρα χρέωση.
  • Room service -- υπάρχει η δυνατότητα σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. ρομαντικό γεύμα η γιορτή) να δειπνήσετε στον χώρο σας και να παραγγείλετε κάτι άλλο εκτός μενού με έξτρα χρέωση για το room service.

*οι υπηρεσίες καλλωπισμού και κομμωτικής χρεώνονται έξτρα αλλά με έκπτωση 25% από την τιμή καταλόγου

** η χρήση του γυμναστηρίου είναι δωρεάν, όμως οποιαδήποτε άλλα μαθήματα (yoga, pilates κ.α.) χρεώνονται επιπλέον